Info

In 1980 zijn Rietje en Rob Blom begonnen met hun eerste kunstenaarswinkel, genaamd RIBO art-design-efficiency. In 2008 heeft het bedrijf zich verbreed en verplaatst en is de naam gewijzigd in Total Artist

Dit bedrijf is opgezet vooral met het doel artikelen van uitstekende kwaliteit in Europa door middel van Internet aan ontwerpers, architecten, amateur- en professionele kunstenaars te verkopen en te fungeren als regionaal opererende scholengrossier. Total Arist heeft twee fysieke verkooppunt. De hoofdlocatie van waaruit de web-orders worden uitgeleverd bevindt zich op de Kapitein Nemostraat 1-b te Emmen. Als tweede locatie zijn wij gevestigd aan de Windmolen 9 te Almelo. Beide locaties hebben ongeveer een grootte van 1000m2, geheel gevuld met kunstenaarsmaterialen voor de tekenaar, kunstschilder, keramist en steen beeldhouwer. Ons bedrijf is aangesloten bij de landelijke GRASS/4ART organisatie. Dit is een organisatie van bedrijven; de zogenaamde Graphic  Art Supply Stores die over het hele land van Holland verspreid zijn. Hierdoor kan door massale aankopen zeer scherpe prijzen bedongen worden. Total Artist is ook  importeur en een ontwikkelaar van eigen artikelen. Deze artikelen zijn gekend voor hun uitstekend prijs/kwaliteitsverhouding.

Verder heeft Total Artist een inlijst atelier die aan de ART & FRAME organisatie verbonden is. Dat is de branche organisatie van betere lijstenmakers en impliceert ook een etiket van de kwaliteit voor de consument.

Dat Total Artist het belang van kwaliteit zo veel benadrukt is logischerwijs toe te schrijven aan onze geschiedenis.

Rob Blom is een telg van de familie Blom en is de derde generatie die zich met kunst bezig houdt. De grootvader was timmerman/lijstenmaker en de vader was kunstenaar lijstenmaker. Zoals Rob Blom zegt; Ik ben geboren met olieverf in mijn oren. Tot zijn grote vreugde heeft zoon Bas te kennen gegeven om de schoenen te vullen zodat ook de vierde generatie voor dit mooie ambacht van lijstenmaker behouden blijft. Zodat ook de volgende generatie klanten kan kiezen uit meer dan 2000 verschillende lijsten die in onze eigen lijstenmakerij worden vervaardigd.

Wij geven graag onze kennis en vaardigheden in onze aanbevelingen door. Volgens onze bedrijfsfilosofie, moeten de vaardigheid en diepgaande kennis van materialen ook hand in hand gaan. Anders is het niet mogelijk om de correcte producten te verkopen. Natuurlijk is dit ook op de verkoop van Internet van toepassing.

Verder hebben wij een ruim assortiment wissellijsten en passepartouts.